2023. okt 19.

Csapatunkról

írta: Jackal Archery
Csapatunkról

Kedves Látogató!

logo_8.jpg Mi vagyunk a Jackal Archery csapata.

 Szerény létszámmal működő, kézműves manufaktúraként íjakat gyártunk Nektek, amatőr és profi íjászoknak egyaránt. A nádi farkast ábrázoló logónkkal ellátott íjak közös ismertetőjele a magas minőségű kidolgozás, s az ugyanilyen szintű funkcionalitás. Szerénytelenség nélkül írjuk le ezeket, hiszen Ti magatok adtátok visszajelzésül nekünk az elmúlt évtizedekben.

 Fejlesztéseinket minden esetben az adott területet jól ismerő versenyzők és tesztelők visszajelzései alapján finomhangoljuk, emiatt bármely íjunkat bátran ajánljuk versenycélra is.

csapatunkrol_td.jpg Specialitásunk az arra alkalmas történelmi íjaink szétszedhetővé tétele, mellyel a szállításuk és tárolásuk könnyebbé válik.

 S most azt kellene írnunk, hogy mennyire büszkék vagyunk a munkánkra... de valójában Rátok vagyunk büszkék, akik ragaszkodtok az íjainkhoz, legyen szó hobbi- vagy éppen versenycélról. A mi küldetésünk ezt a kapcsolatot fenntartani Veletek, amihez az az út vezet, amit minőséggel kövezünk ki továbbra is, nap mint nap.

Reméljük szívesen böngészed az oldalunkat, minden modellhez igyekeztünk adni egy kis útbaigazítást.

Keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken!

Facebook: Kattints ide
Email: jackalarchery kukac gmail pont com
Tel: +36 30 498 1603

Szólj hozzá

Ismerj meg